3.06.2008 г., 9:44 ч.

Високи технологии 

  Поезия » Хумористична
596 0 8


(нравствен аспект)

Не е да е лошо.
Но  и не е хубаво.
Но и не се оплака
ответната грация:
със сина ми станахме
баджанаци.
Поради липса
на информация.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??