14.02.2012 г., 10:20 ч.

*Вкусно 09.08.2011 

  Поезия » Друга
414 0 0

Закусвам сутрин рано от росата.

Обядвам топли слънчеви лъчи.

Следобед облаците са салата.

Вечерям със студените звезди.

 

Тръпчиво вкусен ми е аромата

на погледа, гарниран с милувка.

Не знам по-вкусно нещо на Земята

от любовта, събудена с целувка...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??