12.08.2004 г., 21:39 ч.

Влак на светофара 

  Поезия
875 0 1
Нагорещени релсите безмълвни
разнасят хорските товари.
Поучукан влакът-мълния
последни силици запали.
Останало му само името-
човешките съдби отнесли са
съдържанието му поизстинало
след поредния курс на грешки.
В багажното няма разделяне,
пакетите носят си кода-
стопанинът -определение
отдавна не е на мода.
Зацапани прозорците объркват
мислите на следващата гара.
 В чакалня цял живот сме пътници
и носим си безропотно товара.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Талантът си е талант, идеята е след време, че май ще стане повече!
Предложения
: ??:??