2.06.2007 г., 0:22 ч.

Влей ме в себе си 

  Поезия
601 0 1
Аз съм стъкло, счупи ме,
направи ме на парчета,
лед съм, разтопи ме,
изпий останалата вода...

Изпий  и ме влей в себе си,
казват, водата дава живот на хората,
аз казвам, първо жената го дава,
и после цял живот, водата...

Влей ме в себе си, убежище ми дай,
и в този твой светъл сарай,
не господар искам да съм,
а простичък ратай...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??