1.12.2022 г., 15:50 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
567 0 0

Влезе в живота ми като слънце,
а превърна се в буря,
влезе в моето сърце,
неизбежно беше да се влюбя.

Какъв ли живот щях да живея,
ако не бях те срещнал,
дали и тогава щях да дивея,
ако не бях пред твоята красота омекнал.

Ти не си просто стихия,
която се преживява,
ти не си като ония,
с които любовта не се изживява.

Идваш и се настаняваш,
без отговори да даваш,
не искаш нищо и не нараняваш,
само всичко от себе си даваш.
Е. П.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??