10.11.2024 г., 12:58 ч.

Влюбен до смъртта 

  Поезия » Любовна
102 0 0

Тази нощ е просто наша,

аз те каня в моя дом.

Стъпваш в сняг, разложен в каша

и вървиш към мен без стон.

Сипвам първа доза водка,

свири ар енд би и рап.

Ти пристъпваш като котка

и докосваш с нокът моя врат.

Тази нощ те имам близко,

да трептя край теб до сутринта.

Свеж лимон и водка стискам,

да съм влюбен до смъртта.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??