24.08.2007 г., 10:52 ч.

Влюбена 

  Поезия
942 0 3
 

Искам да пиша,
но думите ми бягат.
Не мога даже да дишам
и като камъчета се търкалят
сълзите ми мътни, горещи,
изгаряни от твоите очи.
И даже хиляди свещи 
не ще накарат мрака да мълчи,
таз тъмна страст, тез огнени искри
и всичко в твоя поглед.
Защо не спреш, ти вече ме влуди!
Нямам сили да се боря.
Твоя съм! Разби защитните стени,
към своето сърце стоманените порти ще разтворя.

1997г.

© Кремена Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??