13.02.2010 г., 11:02 ч.

Влюбена 

  Поезия » Любовна
543 0 1

Колко малко ми е нужно, за да се усмихна,

една дума, жест, поглед дори!

И, кажи ми, как да спра, как да притихна,

щом сърцето се бунтува, а в мислите си само ти!

 

 

Погледни, очите ми говорят,

копнеят теб да виждат всеки ден!

А устните неутолимо молят:

целуни ме, прегърни ме, бъди до мен!

 

 

И само с поглед сърцето ми стопли,

дай ми всичко - радост, нежност и тревога!

Нека душата ми с твоята да отлети

и, колкото да искам да се върна, да не мога!

 

 

Какво направи с мен - не зная.

Сякаш станах друг човек!

Започнах отново да мечтая

и нека в таз мечта да бъда с теб!

© Мариета Байкушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??