24.09.2022 г., 11:36 ч.

Влюбена в огъня 

  Поезия » Любовна, Философска
311 1 1

Чак до сетния ни час

до теб ще бъда. Влюбени

ще са очите ми тогава

и с огън за теб изпъстрени.

 

Ранима е душата ми - не знаеш ли?

Че времето на теб си подарява.

Наясно е, че сигурно ще изгори,

но няма намерение да те потушава…

© Ангела Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??