Чак до сетния ни час
до теб ще бъда. Влюбени
ще са очите ми тогава
и с огън за теб изпъстрени.
Ранима е душата ми - не знаеш ли?
Че времето на теб си подарява.
Наясно е, че сигурно ще изгори,
но няма намерение да те потушава…
© Ангела Топалова All rights reserved.