17.01.2008 г., 15:02 ч.

Влюбено момиче 

  Поезия » Любовна
848 0 15
По зелените поля ще тичам,
ще гоня пеперуди пъстрокрили.
Всяко цветенце ще обичам,
ще пея със щурците мили.

С вятър щур ще се надбягвам,
със слънцето криеница ще играя.
Лъчите му по мене ще пробягват
и с птиците ще си говоря, зная.

Ще шептя твоето име на тревата,
на срички бавно, сладковато.
Ще го кажа също на водата
и на небето синьо, чудновато.

"Обичам те " само ще повтарям.
Миг със теб е вечност цяла.
Сърцето си сега за теб отварям.
За мене си една магия бяла.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??