8.04.2017 г., 0:31 ч.

ВЛЮБВАНЕ 

  Поезия » Любовна
563 0 3

Как влюбих се безумно така и не разбрах.

А бях дете разумно, но просто оглупях.

Събудих се. Потърсих те до мен.

Денят бе толкова студен. И исках да те стопля.

С две думи споделени. Сърцата ни сплотени.

Заживяха в ритъм нов. Ех, любов, любов. . .

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??