Apr 8, 2017, 12:31 AM

ВЛЮБВАНЕ 

  Poetry » Love
554 0 3

Как влюбих се безумно така и не разбрах.

А бях дете разумно, но просто оглупях.

Събудих се. Потърсих те до мен.

Денят бе толкова студен. И исках да те стопля.

С две думи споделени. Сърцата ни сплотени.

Заживяха в ритъм нов. Ех, любов, любов. . .

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??