8 abr 2017, 0:31

ВЛЮБВАНЕ 

  Poesía » De amor
553 0 3

Как влюбих се безумно така и не разбрах.

А бях дете разумно, но просто оглупях.

Събудих се. Потърсих те до мен.

Денят бе толкова студен. И исках да те стопля.

С две думи споделени. Сърцата ни сплотени.

Заживяха в ритъм нов. Ех, любов, любов. . .

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??