ВМЕСТО ЕПИТАФИЯ
Как ли щях да живея, ако просто ви нямаше -
неразказан от вас в моя свят от видения...
По-красив от нощта, с наметало от падащи
тъмнокоси звезди, неподвластен на тление...
Как ли щях да летя и с криле обгорени
да пронизвам свръхзвуково нажежени безвремия
и да скитам сред пепел от взривени вселени
без да зная за вас, нито вие за мене?...
27.06.2010 г.
© Валентина Ангелова Всички права запазени