Вместо сбогом
Отиваш си с малко тъга
и само дъждът те изпраща,
но лятото тича след теб
и спомени пак ще ти праща.
Дъждът е намокрил без жал,
новата празнична дреха,
а ти си вървял и вървял,
мечтата превърнал в утеха.
Губиш се сам по света,
но някаква мъничка диря
остава от твоята съдба,
и себе си - тук - ще намираш.
© Виолета Томова Всички права запазени