10.02.2015 г., 16:46 ч.

Вместо теб 

  Поезия » Друга
705 1 3

                          Когато вятърът не ще разпитва

                                  и всичко за разбиране ще е пустиня

                                         и чучулига

                                              и шепа пръст

                                                   и шета камък

 

                        

                                Когато коленете изранени

                                    не търсят чакана молитва

                                          и бдят очите за сълзи

                                              и бдят лицата за слова

                                                  и бдят сърцата за цена

 

                           

                                Когато спуска се тъга в земя

 

                                              Очите сухи ми прости

                                                           Приятелю 

                                                                                           7.4.2007г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...от думите не виждат гората... но нямат значение чуждите липси. Тука пукат неизстинали въглени...
  • Хей Донъра,
    Не виждам да си Джак...
    Пиринченият Павиан пухти по-качествено.
    А и се радвам на посредствената ти "поезия"
    Ти нямаш, нямаш джак да ти го повдигне...
    Нивото на поетичната ти бездарност визирам.
    Не се притеснявай да бъдеш...
    Бездарен си знаеш го.
  • Това, което прочетох е трудно да нарека поезия по моите разбирания, но всеки има право на изказ... Джак, прости душата ми студена!
Предложения
: ??:??