Когато вятърът не ще разпитва
и всичко за разбиране ще е пустиня
и чучулига
и шепа пръст
и шета камък
Когато коленете изранени
не търсят чакана молитва
и бдят очите за сълзи
и бдят лицата за слова
и бдят сърцата за цена
Когато спуска се тъга в земя
Очите сухи ми прости
Приятелю
7.4.2007г.
© Донърджак All rights reserved.