20.02.2016 г., 20:51 ч.

Воайор 

  Поезия » Друга
453 0 0

През пролуките на интимността

надничам скрито в твойта стая,

да видя как си с него в любовта

и как ще стигнете до края.

 

Разкрий ми сладкия акцент,

бельото ти как той съблича,

последван от блажения момент,

прегръдките му колко стискат.

 

Разкрий ми всичките съблазни,

от които сте опиянени.

От нотките на ревността ми,

очите ми ще стават по големи.

 

И по голям копнеж се буди

във мен, че виждам те такава.

Мръсникът аз,  обичам те до лудост,

дори и от поредната ти изневяра.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??