17.06.2015 г., 13:28 ч.

Вода 

  Поезия » Друга
481 0 6

шурти вода
здравец
зид
трева
роден дом...
песен
любимите черти
звън на менци
чаша топло мляко
протяжно 
мило 
"чедооо, ставай,
слънцето изгря..."
няма я старата на прага
пуст дома...

...

звезди. 
аромат на цъфнали липи. 
трамваен звън. 
гласове.
случаен минувач...
край...

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??