Вода
Кръвта вода не става.
При мене е обратно.
Дори да съжалявам,
това е безвъзвратно.
Сама поех си риска.
Никой не е виновен.
Неволно го поисках.
Заради минал спомен.
Сега, с вода се храня.
По притчата позната
доволна съм, че няма
по- ценно от водата.
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени