13.07.2007 г., 12:07 ч.

вода,небе,цветя и слънце 

  Поезия
741 0 8
прагът побелял от кал,
напукан от следите на годините
протрит и сам
скован от срам
очаква стъпките ти
късно е.
дъждът изми скръбта
от мислите,
разтече се по миглите
и устните
/онези вкусните/,
които мразиш сутрин
в огледалото
/нима е то
днес враг на тялото?/
сама видя
пред теб - земя,
вода
небе,
цветя и слънце
ще оживееш,
но
ще ги заслужиш ли?
ти оцеля.

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??