Необятна е нашата Вселена...
Събрала е в шепите си толкова много любов!
И мислено пътувам из звездни галактики...
За да преоткрия отново своя приказен свят!
Звездно семенце, дошло от всемира...
Аз, родих се на тази прекрасна планета
за да премина с любов и надежда,
през житейските уроци на живота...!
Тогава не покорни водопадени мисли
се спускат и сълзите напират...
Затова така ми се иска - лъжа, горест и измама
да ги заключа с девет тежки катинара!
А, окови те от моята душа ще ги разчупя
единствено с любовта... звездно семенце
дошло от толкова далече... Затова улавям
онзи миг, когато всичките ми сетива
се тайничко отключват... Тогава така
ми се иска света да прегърна със обич!
И с нежност да бъдат изпълнени дните!
Така ми се иска да забравим - завинаги злото!
Ето виждаш ли!Как светът ни очаква!
И как скрил е в пазвите си - обич, светлина и надежда!
Катя
© Катя Всички права запазени