17.12.2007 г., 8:39 ч.

Воин 

  Поезия » Друга
575 0 1

Воин без страх

е като сирак.

За него по-важно няма

от това да отмъщава.

 

Спри, недей да нараняваш,

научи се да прощаваш.

Знам какво е да си наранен

и да желаеш да си унищожен.

 

Винаги сам да си,

но винаги помни.

Някой те обича

и в любов вечно ти се врича.

 

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ей, че хубав стих!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??