Войн на Пътя
Тих и самотен
е Пътят на Война.
Той воюва с дух,
сърце и душа.
В жестока битка
със себе си,
със страховете си,
с егото си.
В тишината на дните и нощите,
насаме със съмненията и съвестта,
приел болката,
превърнал я в Сила.
Войн на Светлината -
тих и самотен на Пътя
в битка, наречена Живот.
Той направил е своя избор
и непреклонно върви
напред и нагоре,
уверен в себе си.
Starkmaster (Ванко Николов)
© Ванко Николов Всички права запазени