29.03.2013 г., 19:44 ч.

Войниците 

  Поезия » Философска
397 0 0

 

                                 

                                  те излизат подредени в

                                  редица

                                  всеки изчаква своя

                                  ред

                                  както едно време когато

                                  чаках да ме публикуват

                                  в училищния стенвестник

                                  чаках една много секси

                                  редакторка с огромни

                                                                      очила

                                  огромни очила

                                  които покриваха гърдите

                                  да напише името ми

                                  на стената за да ме

                                  забележи и покани на

                                  среща

                                  където ще целувам

                                                              припряно

                                  същите тези гърди а тя

                                  срамежливо ще ме пита

                                  за името

                                  после ще мастурбирам

                                  както и те навярно го

                                  правят

                                  ден след ден

                                  мокри сънища

                                  снимката висеше на

                                  тоалетката в банята

                                  мръсните думи също

                                  после

                                  задръстваха канала

                                  на съседите

                                  излизаха разтревожени

                                  на улицата

                                  подобно на войниците

                                  разтревожени от вестта

                                  за мира

                                  настъпил след войната

                                  и вече

                                  трябваше да се върнат

                                  по домовете

                                  където ги чакаше

                                                            очилатата

                                  редакторка от училищния

                                                      стенвестник

                                  чиито гърди бях целувал в

                                  миналото

                                  преди

                                  да стана един от тях

 

 

                                  мирът е галеното дете на войната

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??