9.06.2011 г., 11:22 ч.

Войник 

  Поезия
676 0 1

Аз съм войник и в битки печеля

малкото, дето свое наричам -

любови, приятелства, хора, вечеря

и всичко, което спечеля - обичам...

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно ако има продължение ще е още по добре
Предложения
: ??:??