Jun 9, 2011, 11:22 AM

Войник 

  Poetry
670 0 1

Аз съм войник и в битки печеля

малкото, дето свое наричам -

любови, приятелства, хора, вечеря

и всичко, което спечеля - обичам...

© Хриси Саръова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно ако има продължение ще е още по добре
Random works
: ??:??