22.08.2008 г., 9:33 ч.

Волна 

  Поезия » Любовна
870 0 27
 

 

Не ме ревнувай, просто ме обичай!

Не ме затваряй в клетка от сребро!

Със мен на воля през полята тичай

 и ме приспивай в нашето гнездо!

 

Не ми отнемай волната въздишка!

Не ме превръщай в скъпо колие!

Дари ме с незагасваща усмивка

и съхрани детинското сърце!

 

Помни, че щом сърцето и душата

са спътници на твоята съдба,

за тебе вечно ще блести искрата

на влюбената слънчева жена!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??