Aug 22, 2008, 9:33 AM

Волна 

  Poetry » Love
872 0 27
 

 

Не ме ревнувай, просто ме обичай!

Не ме затваряй в клетка от сребро!

Със мен на воля през полята тичай

 и ме приспивай в нашето гнездо!

 

Не ми отнемай волната въздишка!

Не ме превръщай в скъпо колие!

Дари ме с незагасваща усмивка

и съхрани детинското сърце!

 

Помни, че щом сърцето и душата

са спътници на твоята съдба,

за тебе вечно ще блести искрата

на влюбената слънчева жена!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??