Откакто станах президент,
окичиха ме с куп пороци,
на Десе-то бил съм агент,
зашифриран с име "Гоце".
Забъркани били сме с Зорка
уж в бизнес-далавери.
А ний за общо дело борим се
с мойте парт-авери.
Държавно дваж ме обезглáвят
(на екшън заприлича!).
Ако им стиска да поискат
на Кризата импийчмънт.
Дефектни законопроекти
от политически съклет
щом спретнат, ги засичам с "Вето!",
колкото за мурафет.
С тез сакати пълномощия,
каквото и да предприема,
стопява се до живи мощи
и ... все едно го нема.
В самия край на кариерата си
дано поне сколасам,
да ме приемат в соц-запаса
с почести на милионер.
Аз съм вожд незаменим! -
затуй преди от политиката
да си замина необратимо,
на Соцпартията за респект
( ще я избави от беди!)
завещавам свойто име
с "Нов политически проект".
© Вълчо Шукерски Всички права запазени