19.12.2007 г., 8:35 ч.

Врата 

  Поезия » Гражданска
638 0 7
Врата.
Чакаш ли
някой да ти отвори.
Сърцето гори,
мислите парят.
Прозорец.
Ти отдавна под него стоиш.
Слизам.
Не питай!
Лъчите говорят.
По-добре да мълчиш.
Дали да вървим
по стъмни пътеки,
или да гледаме хълма
на красива картина.
Да вярваме ли на случайни разкази
или с очите си
да видим лавина.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??