12.04.2009 г., 0:19 ч.

Врата към пролетта 

  Поезия » Пейзажна
514 0 2

Светлината ме вълнува,

топлината също,

 

светът край мен е вечност

и мигът не съществува.

 

Луната днес е полъх,

а радостта е дрямка,

една безкрайна пролет

полита като ято.

 

Крила разперила в душата,

прегърнала цветята на деня,

възобновена в делника,

докоснала мечтата си,

синеока ласка

влюбено мълчи.

 

 

© Ирена Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??