8.11.2018 г., 9:05 ч.  

Врата пред мен, която се отвори 

  Поезия » Друга
414 1 2

Вратата на душата ми простена
докосната от ледените пръсти
на вятъра, дошъл да ме потърси.

 

Живота ми е ненаписани поема
и облаците толкова са гъсти...
Но вярвам - Слънцето от тях ще ме отърси.

 

И със Надежда тихо в мен стаена
с Вяра силна трижди се прекръстих...
Родена в удара между стоманата и кремъка
пожар запали в мене Любовта...

 

Пречистиха ме пламъците пъстри!
Изви се път пред мен, по който да поема...
Врати пред мен отвори Вечността.

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??