29.08.2021 г., 0:21 ч.

Вратата 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
438 0 0

Вратата 

 

Зад която стоях сякаш няколко века,,

а бяха едва пет минути..
Повтарях си мислено и на глас,

за да не ме боли:

"Аз съм тук. Тук съм.

.Ти си тук, с мен. Аз и Ти сме едно цяло..

Повтарях ли, повтарях,

но ти така и не дойде,

Просто защото още не му е дошло времето,

както ми каза преди година по същото време..

Ала аз както винаги най-нетърпелива дори в най-голямото си търпение. Ти ме знаеш такава.

Познаваш ме. Само ти. Никой друг.

 

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva) 

© Камелия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??