16.01.2013 г., 9:20 ч.

Време 

  Поезия » Гражданска
394 0 1

 

 

 

ВРЕМЕ

 

 

 

По стъпките на времето вървя...

 

И прах косите ми  посипва...

 

От раните  душата ми кърви.

 

И стъпките  след  мене се засипват...

 

 

 

И този лепкав, животински страх,

 

от който всеки ден и аз умирам!..

 

От него няма да се отърва, разбрах...

 

И криви пътища  затуй избирам!..

 

 

 

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??