7.12.2011 г., 9:49 ч.

Времето дойде 

  Поезия
625 0 0

Времето дойде.
А така отлагах.
Пресичах трънени полета,
бягах, бягах, без да спра.
Газих  боса във калта -
мръсна, мръсна стана, а бе душа.
Моя и една.
Прогоних себе си,
прогоних слънце и лалета.
Достигнах дъното.
Дъното - черна самота.



Време е...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??