Времето дойде.
А така отлагах.
Пресичах трънени полета,
бягах, бягах, без да спра.
Газих боса във калта -
мръсна, мръсна стана, а бе душа.
Моя и една.
Прогоних себе си,
прогоних слънце и лалета.
Достигнах дъното.
Дъното - черна самота.
Време е...
© Полина All rights reserved.