10.01.2017 г., 16:38 ч.

Времето и любовта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
645 0 2

 

Преди десет години ми липсваше,

преди пет години те очаквах,

преди две години те обожавах,

но сега искам само една секунда

в твоя приказен свят и поглед...

 

Което във времето е нещо различно

и в същото време така едно и също...

Дали вървя, дали вървим...двамата

напред или назад, нагоре или надолу

не знам, просто не знам, не знам...

 

Но днес рaсбирам, че за любовта 

няма, не съществува изобщо времето.

И тогава и през него, и преди и сега,

и след това и след всичко аз те обичам.

 

 

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно!
  • Прекрасна казано!:
    "Но днес рaсбирам, че за любовта
    няма, не съществува изобщо времето.
    И тогава и през него, и преди и сега,
    и след това и след всичко аз те обичам."
Предложения
: ??:??