Преди десет години ми липсваше,
преди пет години те очаквах,
преди две години те обожавах,
но сега искам само една секунда
в твоя приказен свят и поглед...
Което във времето е нещо различно
и в същото време така едно и също...
Дали вървя, дали вървим...двамата
напред или назад, нагоре или надолу
не знам, просто не знам, не знам...
Но днес рaсбирам, че за любовта
няма, не съществува изобщо времето.
И тогава и през него, и преди и сега,
и след това и след всичко аз те обичам.
© Тита All rights reserved.