27.08.2015 г., 18:32 ч.

Времето следите заличава 

  Поезия
599 1 0

Всичко си отива някой ден,

нищо не остава на земята.

Песента ни пята, недопята

друг подема подир теб и мен.

 

Като дъб от буря повален,

като стрък попарен от сланата

свършваш. Под клепачите на мрака

целият ни свят е подслонен.

 

Ала пак в абсурдът едноок

Любовта крилете си калява

и намира във сърцата брод.

 

Само тя душите ни спасява.

На житейския ни епизод

времето следите заличава.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??