20.11.2018 г., 20:29 ч.  

Недей се връща 

  Поезия
530 1 1

Като неканен гост

Ще идваш в двора ми

Приседнал тихо

До дуварите

 

Ще гледаш шеметно

Черешите

И ще чакаш да изляза

Там до вишните

 

Забравила за юлските ни вечери

И отдадена на нещо ново

Не идвай вече при черешите

 Аз паля чужди нощи

И засаждам нови вишни

 

 Бъди небе над други къщи

За мен си спомняй

Но недей, недей се връща

© Любов Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??