Nov 20, 2018, 8:29 PM  

Недей се връща 

  Poetry
526 1 1

Като неканен гост

Ще идваш в двора ми

Приседнал тихо

До дуварите

 

Ще гледаш шеметно

Черешите

И ще чакаш да изляза

Там до вишните

 

Забравила за юлските ни вечери

И отдадена на нещо ново

Не идвай вече при черешите

 Аз паля чужди нощи

И засаждам нови вишни

 

 Бъди небе над други къщи

За мен си спомняй

Но недей, недей се връща

© Любов Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??