21.11.2018 г., 9:14 ч.

Все чужди 

  Поезия » Любовна
551 2 3

Чужди въздишки изсвирих

И чужди земи извървях

Оставила своите в приказки

Своите дни пропилях

 

На чужди площади аз пеех

До твоите дни се опрях

Танцувах в другата приказка

А за моята ослепях

 

Аз други простори опънах

И моите не съзрях

Сърцето свое огънах

На чужди прозорци запях

 

Болеше душата сърцето

За моето малко градче

Забравих във мене небето

Оставих в дома си креслото

© Любов Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??