27.01.2019 г., 16:08 ч.

Все някой трябва болката да носи 

  Поезия » Любовна
477 3 12

„Обичам те“ ,

не го мълчи.

Не може без

да си личи.

Все някой

трябва болката

в сърцето си

да носи.

Щом тишината

времето обеси,

изтлей

я болката

в душата

себенаранена.

И обикни

си белега

от рана.

„Обичам те“,

това остана.

Друго няма.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??