„Обичам те“ ,
не го мълчи.
Не може без
да си личи.
Все някой
трябва болката
в сърцето си
да носи.
Щом тишината
времето обеси,
изтлей
я болката
в душата
себенаранена.
И обикни
си белега
от рана.
„Обичам те“,
това остана.
Друго няма.