28.09.2011 г., 18:32 ч.

Все още живият дух... 

  Поезия
484 0 7

Не ме харесват някои, защото

от истината винаги боли...

Но с нея аз не давам път на злото,

то заслужава в ада да гори.


Не храня злоба в битките словесни,

но тъй изглежда в хорските очи.

Да бъдеш искрен никак не е лесно,

защото често откровеността горчи.


Какво да правя - плащам си цената,

висока е, но туй не ми тежи,

за смелия, опазил си душата

е скъпо да се нарече "щастлив".


Не ме мислете, тъй ще си замина,

желаеща на всички благослов.

Най-светлата мечта ми е да има

за хората блаженство и любов!

     22.09.2011

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??