17.01.2017 г., 16:13 ч.

Все още обичаме 

  Поезия
333 2 4

Все ще обичаме

 

Живеем на нокти. Превиваме плещи.

И нещо все не достига.

Търкулна се времето. И ето, не щеш ли,

оная с косата, намига.

 

Не трябва да мислим за тези проблеми.

Животът е толкова кратък!

Каквото е дадено, да си го вземем

сега, без капка остатък.

 

Така ще си идем. Със много тревоги.

Със смях и сълзи във очите.

Така ще обичаме. До изнемога.

Надявайки се, на мечтите.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??