22.10.2008 г., 18:31 ч.

Всеки път... 

  Поезия
429 0 6

  На баба Найда

Всеки път, когато се опитвам

твоя образ пак да изградя,

болката отвътре ме раздира

и не мога

миг да продължа...

 

Всеки път, когато ме спохождат

спомени

за твоите дела,

от които черпех

с пълни шепи,

просто ми се ще

да помълча...

 

Всеки път, когато

се оглеждам,

те усещам

с мисли,

сетива...

 

Ти си с мен  -

най-сигурното нещо.

 

И ще бъдеш.

Въпреки

смъртта...

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??