24.08.2015 г., 22:46 ч.

Вселената рухна с грохот 

  Поезия » Друга
580 0 4

На арената,

сцена

живот

уморена, студена,

покрита със пот

и сол от сълзи,

една жена

стои и безгласно пищи.

 

А пред нея цена

и опашка мъже

потънали в похот,

непризнаващи "Не"...

 

                    *****

 

Вселената рухна със грохот

и Бог я събра

в торбичка за смет,

че отдавна разбра -

Бе обречен и този проект...

 

20.02.2015-

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??